KABA

Jeftinije ulaznice za domaće utakmice NK Karlovca

KARLOVAC – Nogometni klub Karlovac odlučio je zbog, kako su priopćili, gospodarske krize, izići u susret navijačima i smanjiti cijene ulaznice za domaće utakmice karlovačkog prvoligaša.

Ulaznice za zapadnu tribinu tako će koštati 20 kuna, a ulaznice za natkrivenu istočnu tribinu 30 kuna. Ulaznice za južnu tribinu i dalje će se prodavati po cijeni od 10 kuna. Uz to pojeftinile su i godišnje ulaznice, koje će se u prodaji naći od sljedećeg tjedna, i to za jug 100 kuna, zapad 200 kuna, a istok 300 kuna. U prodaji će se naći i godišnje ulaznice za lože na stadionu koje vrijede za sve prvenstvene i kup utakmice u predstojećoj sezoni. Loža Korana moći će se unajmiti po cijeni od 1.000 kuna, a loža Dobra po 500 kuna.

NK Karlovac ujedno je ovih dana potpisao ugovore i s nekim novim igračima. Tako su se karlovačkim redovima priključili Mislav Leko koji je stigao iz Hajduk, Stjepan Kokot iz Varaždina, Igor Novaković iz Austrije, Tomislav Ivičić iz Pomorca, Emilko Janković iz Lučkog, Adnan Likić iz Šibenika, Boris Kutleša iz Croatije Sesveta i Josip Barišić iz Intera.