KABA

Djevojke DVD Josipdol u Kočevju

KOČEVJE – Ženska ekipa mladeži DVD-a Josipdol uspješno je prije podne nastupila na 18. Međunarodnom natjecanju vatrogasne mladeži, svojevrsnoj vatrogasnoj olimpijadi, koja traje u Kočevju u Republici Sloveniji. Taj sastav mladih djevojaka iz Karlovačke županije na ovom međunarodnom natjecanju predstavlja Hrvastku, dok su muški predstavnici naše domovine iz Bedekovčine.

18. vatrogasna olimpijada mladih okupila je mlade gasitelje iz dvadesetak europskih država, a otvorio ju je predsjednik Međunarodne vatrogasne organizacije (CTIF) Walter Egger.

Ekipa Josipdola jutros se natjecala u štafeti a potom u vatrogasnoj vježbi. Suparnice u obje discipline u svojoj grupi bile su natjecateljice iz Austrije, Srbije, Švicarske, Rumunjske, Finske, Njemačke, Češke, Italije i Mađarske. Iako se rezultati još uvijek ne znaju, naše predstavnice vjeruju u vrlo dobar plasman. Jedna od članica ekipe DVD-a Josipdol je Anamarija Muhar.

 {denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/muhar_1.mp3}

Imedika

Svi sudionici 18. vatrogasne međunarodne olimpijade u Kočevju se nalaze od nedjelje. Uz svakodnevne treninge bilo je vremena i za međusobna druženja i upoznavanja. Predstavnice karlovačke županije među najomiljenijima su, naravno i najbučnije su kad treba navijati, kaže Anamarija Muhar.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/muhar_2.mp3}

Današnje natjecanje u Kočevju i naravno nastup naših predstavnica pratili su načelnik općine Josipdol Zlatko Mihaljević, zatim predsjednik Vatrogasne zajednice Karlovačke županije Želimir Misir, zapovjednik Dragutin Foschio i tajnik Davorin Vrbanić kao i neki od članova skupštine VZ županije. Nastupe su pratili i roditelji i rodbina djevojaka članica ekipe Josipdol kao i vodstvo toga DVD-a.

18. Međunarodna olimpijada vatrogasne mladeži završava u subotu proglašenjem rezultata, spuštanjem zastave Kampa vatrogasne mladeži i ceremonijalom zatvaranja manifestacije.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/kocevje/*{/rokbox}

Ples