KABA

LET 3 i Majke na 2. MUN Festu

DUGA RESA – LET 3, Majke, Udriground i karlovački Carl Hunter samo su neki od bendova koji će nastupiti na trodnevnom festivalu MUN Fest, koji će od petka, 22. srpnja, do nedjelje 24. srpnja, biti održan na rijeci Mrežnici kod Duge Rese.

Bit će to drugo izdanje MUN festa koji je premijeru imao lani, no lokacija na kojoj se festival održava promijenjena je u odnosu na prethodnu godinu, te će se festival održati na livadi ispod restorana/hotela Zeleni kut u Gornjem Zvečaju.

Ukoliko na festivalu želite provesti sva tri dana, organiziran je kamp za posjetitelje, kojima će osim glazbenog dijela programa na raspolaganju biti i bogat sportsko-rekreativni program, pa možete birati između raftinga, kanuinga, vaterpola, tečaja ronjenja, bicikliranja, paintballa i streličarstva.

Ukoliko dolazite iz udaljenijih krajeva, Hrvatske željeznice omogućile su posjetiteljima festivala 40 posto jefinije karte u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova. Odobreni popust može se koristiti na svim relacijama s područja Republike Hrvatske do kolodvora Gornji Zvečaj i natrag.

Detalje o programu festivala potražite na www.munfest.hr.