rakovac_1

KARLOVAC – Iz Gradske četvrti Rakovac upozoravaju na sve veći broj slučajeva neprihvatljivog i delikventnog ponašanja, a koje završava uništavanjem imovine Karlovčana, posebice u Domobranskoj ulici kbr. 20 B, gdje se svakim danom sve više uništava zajednička imovina svih stanara.

– U razgovoru s načelnikom PP Karlovac Damirom Brckovićem, predstavnici Gradske četvrti Rakovac dogovorili su da će pripadnici PP Karlovac pojačati svoje ophodnje područjem Rakovca, osobito u večernjim satima, iza 22 sata, kao i vikendom. Na žalost, do sada nismo primijetili da je ta inicijativa dala neke rezultate. Dapače, nakon zajedničkog razgovora i dogovora došlo je do još većeg narušavanja javnog reda i oštećenja tuđe imovine. Do sada su razbijena stakla na vratima zgrade izvana i u hodniku, oštećena je fasada, a konstantno se razbijaju i svjetla pred ulazom – požalio se predsjednik GČ Rakovac Žarko Latković.

U GČ Rakovac nadaju se da će im se policija, Centar za socijalni rad Karlovac, Grad Karlovac pomoći u rješavanju ovog problema, a na izlazak u javnost su se odlučili i kako bi sve građane upoznali sa stvarima koje se događaju na Rakovcu te kako bi apelirali na sve roditelje da zaustave ovakve pojave maloljetničkog divljanja i uništavanja zajedničke imovine svih stanara.

rakovac_2

rakovac_3