lusic_srecko

  • July 28, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Nogometaši Karlovca gostuju sutra na stadionu u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu u drugom kolu Prve hrvatske nogometne lige kod momčadi “Zagreba”. Utakmica počinje u 20 sati.

Susret sa “Zagrebom” najavili su na konferenciji za novinare trener Srećko Lušić i igrač Igor Novaković. Trener Lušić istaknuo je da je zadovoljan s onim što su njegovi igrači pokazali u drugom poluvremenu utakmice protiv “Istre 1961”, ali da to polako postaje prošlost, a nova utakmica na rasporedu je već sutra.

U srijedu su Karlovčani odigrali u Mladini pripremnu utakmicu s drugoligašem “Vinogradarom”, a rezultat je bio 1:1. Nisu igrali igrači koji su odradili utakmicu s “Istrom 1961”, već je trener Lušić dao priliku svim ostalim igračima da se nametnu. Igrao je i Špišić, koji je ušao u krug kandidata za susret sa “Zagrebom”.

Ovaj tjedan na ozljede su se žalili Husić, Likić i Barišić, a Ottochian je ušao u trenažni proces. Srećko Lušić rekao je da će njegova momčad pokušati nametnuti u Kranjčevićevoj ulici u susretu sa “Zagrebom” svoju igru i pokušati doći do pobjede. Igor Novaković istaknuo je da mu je izuzetno drago da se nakon jedanaest godina vratio u svoj klub. Novaković smatra da “Karlovac” ima dobru momčad koja može puno napraviti u ovom prvenstvu.

Trener Srećko Lušić rekao je da će njegova momčad u petak najvjerojatnije nastupiti u sljedećem sastavu: Lovrić, Kovačević, Leko, Čejvanović, Dedić, Novaković, Paracki, Stambolija, Štefančić, Novinić i Špišić.