KABA

Na Veleučilištu u Karlovcu preostalo 378 upisnih mjesta

KARLOVAC – Na stručnim studijima Veleučilišta u Karlovcu ostalo je nakon prvog upisnog roka ukupno 378 nepopunjenih mjesta.

Za upis u drugom, jesenskom roku, preostalo je 80 slobodnih mjesta na Lovstvu i zaštiti prirode, 27 na Mehatronici, 53 na Prehrambenoj tehnologiji, 31 na Strojarstvu, 57 na Tekstilstvu i 46 na Ugostiteljstvu. Također ima još 84 mjesta na izvanrednom studiju Sigurnosti i zaštite, dok je kvota za redovne studente popunjena.

Ako ste zainteresirani za upis na neki od ovih studija, potvrdu namjere upisa trebate do 17. rujna potvrditi na internet stranici www.postani-student.hr, s time da ovaj način prijave vrijedi samo za kandidate koji polažu državnu maturu. Oni nešto stariji kandidati, koji nisu ušli u sustav državne mature, a žele upisati studij, prijavu trebaju izvršiti osobno u studentskoj službi Veleučilišta, na Trgu J.J.Strossmayera 9, od 5. do 16. rujna.

Osim na stručnim studijima, mjesta još također ima na specijalističkim diplomskim stručnim studijima. Na Poslovnom upravljanju ostalo je 78 slobodnih mjesta, na Sigurnosti i zaštiti 109, a na Strojarstvu 114. Prijavu upisa potrebno je izvršiti u studentskoj službi Veleučilišta, od 5. do 23. rujna 2011.