KABA

Krimi scenarij na Baniji; muškarca vezali lisicama, zalijepili mu usta, pretukli i opljačkali ga

KARLOVAC – Baš kao u scenariju nekog kriminalističkog filma odigralo se jutros razbojništvo na Baniji u Karlovcu. Naime, oko pola 6 ujutro u stanu u kojem živi kao podstanar u Vrazovoj ulici napadnut je 64-godišnjak. Nesretnog muškarca napale su zasad nepoznate osobe, koje su ga, prema svjedočenju susjede koja je zamolila da joj ne objavljujemo ime, pričekale ispred stana te ga napale kad je kretao na posao.

Razbojnici su čovjeka ugurali natrag u stan, zavezali ga lisicama te mu zalijepili usta flasterom, ispričala je susjeda, dok su policijski forenzičari u stanu još uvijek obavljali očevid.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/susjeda_1.mp3}

Imedika

vrazova_razbojnistvo2

Zanimljivo je da je prije nego što je policija ušla u stan nesretnog muškarca, već ranije dolazila kada je susjeda prvi put pozvala policiju. Na kucanje policajaca nitko nije odgovarao. Kada su policajci otišli, razbojnici su, kako nam je ispričala susjeda, otključali vrata i pobjegli. Vrata su za sobom zaključali tako da je 64-godišnjak ostao zaključan u stanu. Nakon što je uspio dopuzati do vrata lupao je na vrata, te ga je ista susjeda opet čula i ponovo pozvala policiju.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/susjeda_2.mp3}

Kako nam je izjavila susjeda, nesretni muškarac je kazao kako su mu razbojnici uzeli 800 kuna. Policijski očevid je završio oko 12,30 sati, te slijedi daljnja kriminalistička obrada i potraga za razbojnicima.

Ples