nogomet_lopta

  • August 3, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – NK Kupa iz Donjeg Mekušja ogorčen je zbog odluke Izvršnog odbora Nogometnog saveza Karlovačke županije, kojom je klub izbačen iz prve i uvršen u drugu županijsku nogometnu ligu. Čelnici NK Kupa pozivaju se na propozicije natjecanja za 1.ŽNL Seniori sezona 2010/2011, prema kojima, tvrde, nije bilo nikakvog razloga za uvršenje u drugu ligu. Ističu, naime, da klub nije imao najlošije rezultate u ligi, niti su njegove selekcije prekršile pravilo da ne smiju neopravdano ne odigrati ukupno tri prvenstvene ili kup utakmice. Predsjednik kluba Stjepan Skolan.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/skolan.mp3}

Reagirao je i Nogometni savez Karlovačke županije, čiji glavni tajnik Tomislav Kuzman kaže da je kriterij za ispadanje bio isključivo loš rezultat NK Kupa na kraju sezone.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/kuzman.mp3}

U NK Kupa danas djeluju četiri selekcije: mlađi pioniri, pioniri, juniori i seniori, što čini brojku od 86 igrača. U slučaju ispadanja u niži rang natjecanja u NK Kupa se pitaju što će biti s mlađim naraštajima i da li će propasti sveukupan trud volontera i amatera okupljenih oko nogometnog kluba. Razočaran odnosom NSKŽ, Stjepan Skolan podnio je ostavku na mjesto predsjednika NK Kupa.