nogomet_1

  • August 3, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Godišnje ulaznice za utakmice NK Karlovac za sezonu 2011/2012 od danas, osim u kafiću Korner kod Stadiona Branka Čavlovića – Čavleka, mogu kupiti i u kafiću Mladosti u Školskoj sportskoj dvorani te u caffe baru “WR 50.98” (“kod Jelice”) u Radićevoj ulici. Također, u kafiću kod stadiona mogu se ponovno kupiti i godišnje ulaznice za tribinu Zapad kojih je bilo ponestalo.

Cijena godišnjih ulaznica, koje vrijede za sve prvenstvene i kup utakmice iznosi 100 kuna za južnu, 200 kuna za zapadnu te 300 kuna za istočnu tribinu.

Od sutra će u prodaji biti i ulaznice za nedjeljnu utakmicu protiv Splita po cijenama 10 kn za jug, 20 kn za zapad i 30 kn za istok.

Također, iz Kluba javljaju da je ždrijebom u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza odlučeno je kako će NK Karlovac u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa igrati protiv NK Dinamo Palovec. Riječ je o članu 4. Hrvatske nogometne lige – Sjever A, iz malog mjesta Palovca u općini Mala Subotica u Međimurskoj županiji. Prema ždrijebu, susret pretkola trebao bi se igrati u Karlovcu, 24. kolovoza, s početkom u 16.30 sati.