KABA

Na prostoru Dana piva još ima slobodnih prostora za zakup

KARLOVAC – Turistička zajednica grada Karlovca, koja je ove godine izvršni organizator Dana piva, ponovo je raspisala javni poziv za zakup površine na prostoru Sportsko rekreacijskog centra Korana i Foginovog kupališta, za razdoblje od 27. kolovoza do 3. rujna, kada će se održavati ovogodišnja Karlovčanima najomiljenija zabavna manifestacija.

Nude se u zakup površine za postavljanje pivarskih šatora ili drugih sadržaja, a u zakupljenom prostoru mogu se točiti alkoholna i bezalkoholna pića, pripremati i posluživati hrana te organizirati zabavni i glazbeni program prema prethodnom odobrenju izvršnog organizatora. Svi zakupnici koji pružaju ugostiteljske usluge točenja pića bit će dužni u sklopu svoje ponude nuditi festivalsko pivo Karlovačke pivovare, i to po 11 kuna za pola litre piva. Ponuda također mora sadržavati glazbeni i zabavni program koji će se odvijati unutar šatora, a koji će također morati dobiti odobrenje izvršnog organizatora.

Ugostiteljski objekti koji su još u ponudi opremljeni su priključkom električne energije, dovodom i odvodom vode. Ugostiteljski objekti oko centralne pozornice pod nazivima Dobra, Kupa i Mrežnica mogu se iznajmiti od 40, odnosno 60 tisuća kuna.

U zakup se nude i dvije površine za zračne dvorce na ŠRC Korana, a na raspolaganju je i devet štandova, pivarski šator 1 i 3, dio površine na prostoru velikog zabavnog parka, dio površine na prostoru dječjeg zabavnog parka na Foginovom, dio prostora naznačen na skici kao mali zoo, izložbeno promotivni prostor nasuprot šatora generalnog pokrovitelja, kao i dvije površine na pivarskoj lokaciji 1, uz šator generalnog pokrovitelja.

Sve informacije o zakupu prostora na Danima piva možete dobiti u Turističkoj zajednici grada Karlovca.