fog5

  • August 11, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Možda i zbog lošeg vremena, ali i zbog održavanja Dana piva, kupališna sezona na Foginovom približava se kraju. Službeni kraj sezone bit će u nedjelju 21. kolovoza, a do tada će biti organizirana zanimljiva događanja tijekom iduća dva vikenda.

Tako će već sutra, kao što smo već javljali, povodom obilježavanja Međunarodnog dana mladih na Foginovom biti održana izložba fotografija koje su Udruzi Domaći slali lokalni fotografi na temu „Mladi i slobodno vrijeme”. Nakon izlaganja radova, posjetitelji će moći glasati za najbolju fotografiju, a autor/ica najbolje fotografije će dobiti simbolični poklon.

Odabrane fotografije s natječaja biti će tijekom petka izložene na Foginovom kupalištu na popodnevnom događanju praćenom DJ programom uz dj nastup LED kolektiva s plesnim house programom pLEDsnjak.

Obilježavanje Međunarodnog dana mladih organiziraju Centar za mlade na Gazi i Centar za mlade u Grabriku, a realizirano je u partnerstvu s Gradom Karlovcem, te se provodi kao dio projekta Klubovi za mlade – Centar za mlade NaGazi financiranog od Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Nedjelja na Foginovom bit će prepuna zabavnih i sportskih sadržaja. Tako će već od 15 sati biti održane Igre bez granica i Beach flag u kojima mogu svi sudjelovati. Od 16 i 30 bit će Aqua zumba fun, a sat kasnije počinju prijave za natjecanje u karaokama, izbor za miss i mistera kupališta te supertalent kupališta. U isto vrijeme započinju i radionice hip hopa i break dance-a, a od 18 i 30 bit će održan Zumba fitness trening. Od 19 sati započinje izbor za miss i mistera kupališta, natjecanje u karaokama, izbor za supertalent Foginovog kupališta, a nakon nastupa navijačica, Kikija i ekipe s radionica hip hopa i break dancea, počinje salsa plesnjak.

U subotu 20. kolovoza u organizaciji Vaterpolo kluba Foginovo Karlovac, koji će biti službeno osnovan na Foginovom 21. kolovoza bit će održan vaterpolo turnir s početkom u 10 sati.

Svi Karlovčani su pozvani da dođu i bodre vaterpolo ekipe i podrže pokretanje novog sporta koji će obogatiti karlovačku sportsku scenu.