antimon_1

  • August 17, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Najpoznatiji hrvatski Sudanac, komičar Antimon iz “Večernje škole”, zainteresiran je za sudjelovanje na ovogodišnjim “Danima piva”. Posjetiteljima će ponuditi specijalitete koje inače nudi u svom restoranu “Aladdin” u zagrebačkom Arena centru. Tu priprema jela s Bliskog i Srednjeg Istoka te dijela Afrike, a primjerice kebab, ponudit će posjetiteljima karlovačke pivarske manifestacije.

Ahmed al Rahim obišao je prostor Sportsko-rekreacijskog centra Korana kako bi se uvjerio u površine na kojima će se pod šatorima ili na otvorenom nuditi ugostiteljske i druge usluge. Gdje će biti lociran Antimonov prodajni prostor, za sada je tajna.

Inače, Turistička zajednica grada Karlovca danas je objavila treći i ujedno posljednji javni poziv za zakup preostalih površina na manifestaciji “25. Karlovački dani piva 2011.” koja će se održati od 27. kolovoza do 3. rujna ove godine.

U zakup se nude preostale površine na prostoru Sportsko rekreacijskog centra Korana, prema skici koja se može dobiti u Turističkom uredu a na današnjoj tiskovnoj konfrerenciji detalje je pojasnila direktorica Ureda Tihana Bakarić. Istaknula je i kako je cijena zakupa smanjena za 50 posto.


{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/tihana_1.mp3}


Prvotna cijena za prostore namjenjene zračnim dvorcima bila je 5.500 kuna za svaku od dvije predviđene površine, a sada je smanjena na 3 tisuće kuna. Javni poziv otvoren je do petka do 14 sati. Inače, za ovogodišnje Dane piva do sada je prihvaćeno 36 ponuda za zakup prostora na Sportsko-rekreacijskom centru Korana.