Lušić: “Utakmicu mora dobiti cijela momčad”

KARLOVAC – U nastavku Prve hrvatske nogometne lige Karlovac na svom stadionu u subotu dočekuje vinkovačku Cibaliju. Pred taj susret novinarima su se danas obratili trener Srećko Lušić i igrač Enes Novinić.

Podsjećajući da je Cibalija u samom vrhu hrvatskog nogometa, trener prve karlovačke momčadi Srećko Lušić dodaje kako to ne znači i da su vinkovčani u subotu favoriti.
 

 

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/cibalia_1.mp3}

Momčad se ovih dana dobro priprema za subotnji susret za koji trener Lušić smatra kako će biti težak. Naime, sastav Karlovca je oslabljen ali igrači koji dobiju priliku nastupiti u subotu, moraju pokazati da mogu osvojiti tri boda.

Na treninzima se vidi da je atmosfera među igračima dobra, tvrdi igrač Enes Novinić i dodaje kako se i uigranost sastava podiže. Iako Cibaliji ne ide što se iz dosadašnja četiri kola vidi, karlovčani moraju biti agresivniji, suglasan je Novinić.
 

 

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/cibalia_2.mp3}

Podsjećam da je poslije četiri kola Cibalia 13. a Karlovac 14. Obje momčadi imaju po tri boda – po jednu pobjedu i po tri poraza. Karlovac je nažalost primio više golova u svoju mrežu – čak 12.