music_info_18

 

ACCELERATION

 

MALA SCENA ( Hrvatski Dom ), Karlovac

 

SUBOTA / 10.09.11. // 22:00 sata

 

UPAD // 30 KN

 

Acceleration je naziv za TECHNO partyje i organizaciju koja je nastala već 2001. godine.

Kod nas u Karlovcu žarili i palili su s HOUSE-om, ekipa iz ESCAPE-a, no techna nažalost nije bilo. I tako grupica od desetak ljudi krenula je u borbu za svoje techno mjesto u Karlovcu. Osnovala ga je karlovačka ekipa iz “garaže”, mladi dečki koji su povezajuci se sa ekipom iz Zagreba, DJ-ima koji su u to vrijeme žestoko pohodili elektronske evente.

Nekoliko godina Acceleration partyji su se organizirali ne samo u Karlovcu, nego u Zagrebu i šire.

Izdvojit ću prvi veliki uspjeh Acclerationa koji je bio na Maloj Sceni gdje je posjećenost bila veća od očekivane. Malu Scenu je tada vodila udruga za mlade SKUC. Svojom organiziranošću i kreativnošću ACC-Team je dokazao da misli ozbiljno pa je krenuo sljedećim koracima i u nove pobjede.

Nekoliko godina kasnije Acceleration je prestao djelovati. Neki od DJ-a okrenuli su se drugim organizacijama, samostalnim nastupima ili su jednostavno otisli.

Konačno nakon dužeg vremena Acceleration ponovo kreće na istom mjestu kao i po prvi put. S pravim party štihom nastojat će Karlovčane ponovo vratiti u stari dobar ritam partyjanja. Malo žešćim TECHNOM zabavljajući se kao u stare dobre dane !

Pripremite se za dobar film subotnje večeri 10.09. s početkom u 22:00 sata. Sve rekvizite koji uključuju dobro partyjanje ponesite sa sobom. Zviždaljke, lasere, svjetleće predmete, lude frizure i obleke, sunčane naoćale, cure – one antenice (ticala) na glavu i da ne zaboravnim onu staru “ljubavnu” party briju.

I LOVE TECHNO !!

Uz extra light show i podeblji razglas nastupat će :

TOM-E & BEGA ( zg )

HAGEE ( zg )

DOTS ( ka )

UMINAL / live ( ka )

Neke od ovih izvođača smo slušali više puta na našim prostorima, a neki su imali gostovanje u emisiji NEMA SPAVANJA na TREND RADIJU. U rubrikama E-RHYTM UNIT potražite INFO o pojedinim DJ-ima.

Vidimo se na sceni !

Uminal

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/acceleration/*{/rokbox}