e-rhythm-unit-17

  • September 6, 2011
  • Admin
  • 0

 

DJ JOE 2 SHINE

 

JOE 2 SHINE DJ, glazenik, producent i muzički direktor Hemingway barova, zasigurno je jedan od najtraženiih hrvatskih DJ-a. Neprekidno bookiran svaki vikend već punih 12 godina, vrlo brzo gradi i svoju internacionalnu karijeru nastupajući po prestižnim klubovima diljem Europe. Nastupa zajedno sa svijetski poznatim DJ zvijezdama kao što su Roger Sanchez, Sander van Doorn, Arno Cost, D.O.N.S,Francesco Diaz, Jerry Ropero, Milk & Sugar, Syke ‘n’ Sugarstarr, David Penn, Soul Avangerz, Peter Galderblom, Jean Claude Ades, Gadjo, High on Heels, Nikki Belucci.. Također nastupa i na prestižnim eventima kao službeni DJ Fashion TV party-a, te ostavlja duboki trag kao rezident prestižnih hrvatskih klubova (Hemingway, People’s, Aquarius,, Shamballa, Gallery), naravno, uz neizbježne turneje po Jadranskoj obali svako ljeto. Nastupa i na ekskluzivnim eventima i glazbenim festivalima pred više tisuća ljudi i pokreće samostalno ili radi kao suosnivač na mnogim sada već legendarnim klubskim programima (Delirous, House Your Soul, BIG, London Calling, House & Trumpet)

Njegov prepoznatljiv glazbeni stil uvijek donosi inovativne nastupe koje često obogaćuje sa rijetko viđenim live act-ovima svijetski poznatih vokalista i glazbenika,a posebno priznanje u hrvatskim medijima doživio je njegov program House & Trumpet u kojem je spojio house glazbu i trubački orkestar! Program je bio rasprodan pola godine unaprijed i obišao je gotovo sve važnije klubove na ovim prostorima.

2008. godine odlazi u London gdje zajedno s poznatim londonskim producentom Butcherd Beats-om i pjevačicom Kelli-Leigh ( inače back vokal od Adele), započinje suradnju na vlastitim singlovima, od kojih su neki već doživjeli klubske uspjehe, a uskoro se očekuje i izdavanje prvog albuma pod okriljem prestižne izdavačke kuće!

Joe također potpisuje i tri CD kompilacije pod nazivom “House Your Soul”tiskane u više tisuća primjeraka, sadrže vlastitu produkciju i strane house hitove.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/JOE2/*{/rokbox}

Njegov profinjeni ukus za glazbu, energični i inspirativni nastupi, karizmatičnost, vrhunska interakcija sa publikom, glazbeno znanje i savršena tehnika mixanja, te nadasve velika ljubav za glazbom, dovela je do činjenica da je postao jedna od najdominantnijih ličnosti na house sceni Hrvatske.

http://www.youtube.com/watch?v=JKKQ3hgShtA
http://www.youtube.com/watch?v=v6QQWd7w9po
http://www.youtube.com/watch?v=jTthSDx2rbg

Dj Joe 2 shine jedan od najboljih hrvatskih dj-a sa interancionalnom karijerom, inače rođeni karlovčanin već tradicionalno jednom godišnje radi party u svome gradu. Ovoga petka 09.09. svirat će u PAPAS BARU  te će za ovu priliku biti postavljena posebna pozornica, DJ oprema, razglas, party i light efekti…
Dođite i za kraj ovih zadnjikh ljetnih večeri provedite partyjajući uz dobru house mjuzu!
A uskoro očekujte Joeov mix i na Trend Radiju. U emisiji NEMA SPAVANJA. Škicnite koji put u rubriku E-rhythm unit i saznajte sve druge i pire informacije.
Uminal će vas naknadno obavijestiti o svemu na vrijeme.

Budite spremni!