cjelozivotno_ucenje

  • September 8, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – U sklopu projekta “Znanjem do zaposlenja – Partnerstvo za cjeloživotno obrazovanje u Karlovačkoj županiji”, koji se od siječnja provodi u našoj županiji osnovana je Mreža za cjeloživotno učenje. Projekt vrijedan oko 80 tisuća eura financira Europska unija s oko 70 tisuća eura, dok je ostatak osigurao Zavod za zapošljavanje provode Područna služba Karlovac i Razvojno izobraževalni centar iz Novog Mesta.

Cilj projekta je promovirati i unaprijediti zapošljivost u Karlovačkoj županiji kroz razvoj cjeloživotnog učenja. Tim povodom u Karlovcu će u utorak, 13. rujna biti održan Sajam cjeloživotnog učenja. Sajam će biti održan na karlovačkoj Promenadi od 9 do 16 sati, a na njemu će članovi Mreže predstaviti svoje ustanove i programe, pojasnila je pročelnica karlovačke podružnice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ana Pozderac.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/sajam_1.mp3}

Rad Mreže za cjeloživotno učenje nastavit će se i nakon završetka projekta u siječnju iduće godine, a sve dodatne informacije o cjeloživotnom učenju u Karlovačkoj županiji možete pronaći na internetskim stranicama www.cuka.eu

cjelozivotno_ucenje2