Bogata sportska subota

KARLOVAC – Disciplinski sudac Hrvatskog nogometnog saveza Krešimir Vlajčević kaznio je djelatnike Nogometnog kluba Karlovac Velimira Zajeca i Milana Šulentića sa po mjesec dana zabrane obavljanja funkcija, uključujući i zabranu pristupa službenim prostorijama i terenu za igru za vrijeme odigravanja prvenstvenih i Kup utakmica. Sve to zbog vrijeđanja suca Svilokosa u poluvremenu utakmice Karlovac – Inter Zaprešić. Zbog propusta u organizaciji te utakmice – ulaska neovlaštenih osoba u sudačku svlačionicu – Nogometni klub Karlovac kažnjen je novčanom kaznom od pet tisuća kuna. Tako na sutrašnjoj utakmici u Zagrebu u devetom kolu Prve hrvatske lige protiv “Lučkog” neće biti ovih klupskih funkcionara.
Ipak, trener Karlovca Damir Petravić očekuje pobjedu protiv “Lučkog”.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/lucko_1.mp3}

A 5. kolom u nedjelju se nastavljaju natjecanja u Prvoj i Drugoj županijskoj ligi. Evo parova:

Prva liga: Duga Resa – Mostanje Auto lim lak, Ogulin – Vatrogasac, Vrlovka – Cetingrad, a Zrinski Ozalj – Draganić, Oštarije – Croatia ’78 , Mladost ZO – Dobra i Mladost R – VOŠK. Sve utakmice počinju u 16 i 30.

Rukomet:

Rukometaši Karlovca dočekuju sutra u trećem kolu Premijer lige u Sportskoj dvorani na Rakovcu momčad “Arene Jadrograda” iz Pule. Igra se od 19 sati.

Rukometna škola Karlovac sutra i prekosutra sudjeluje na turniru u mini i super mini rukometu u Umagu. Bit će na 16. Kupu Umaga a u prigodi 58 godina rukometa na Bujštini. Karlovačka škola imat će predstavnike u selekcijama djevojčica rođenih 2002. i 2003. godine koje vodi trenerica Sanja Humjan te dječaka istih godišta koje vode Miodrag Višnjić i Boris Batinić.