KABA

3. Sajam udruga okupio velik broj posjetitelja

KARLOVAC – Klaunoterapija, mačevanje, specijaliteti indijske kuhinje, salsa i vožnja fijakerom samo su neke od zanimljivosti koje su Karlovčani imali priliku doživjeti, probati i iskusiti na ovogodišnjem, 3. po redu Sajmu udruga koji je održan na Promenadi.

Sajam je otvorio gradonačelnik Damir Jelić, koji je potom sa svojim suradnicima obišao štandove svih 60 građanskih udruga koliko ih se predstavilo na ovogodišnjoj manifestaciji. Jelić je istaknuo kolika je važnost postojanja civilnog sektora u demokratskom društvu, objasnivši to na primjeru platana u Nazorovoj ulici, koje su u sklopu radova na rekonstrukciji kanalizacije proljetos trebale biti uklonjene, ali su spašene upravo zahvaljujući inicijativi građanskih udruga.

Lijepo vrijeme, ali i odlično pogođena frekventna lokacija u središtu grada, išli su na ruku organizatorima, pa je Sajam zabilježio odličnu posjećenost. Karlovčani su u velikom broju razgledali što se nudi na štandovima udruga, a tko zna, nekima je današnja manifestacija možda i pružila ideju za budući hobi.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/sajam_udruga_2011/*{/rokbox}

Ples