KABA

Kosor u Karlovcu: Idemo u pobjedu!

KARLOVAC – Uz taktove pjesme “Svijet voli pobjednike” grupe Colonia predsjednica HDZ-a i hrvatska premijerka Jadranka Kosor ušla je u karlovačku Sportsku dvoranu Mladost, gdje ju je čekalo oko dvije tisuće članova stranke. U Karlovcu je tako započela mini turneja HDZ-a kojom će predstavljati svoje kandidate na predstojećim parlamentarnim izborima.

Nakon brojnih govornika, predvođenih karlovačkim županom Ivanom Vučićem, predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor, poručila je s govornice da ova stranka ide u pobjedu.

– Idemo učiniti sve da HDZ ponovno uspije, jer smo to zaslužili svojim radom i ljubavlju prema domovini. Idemo još jednom u bitku, za povjerenje građana, Hrvatica i Hrvata i to da bismo mogli raditi na dobro svoje domovine – poručila je Kosor.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/kosor_1.mp3}

hdz_sportska1

Na današnjem mini saboru HDZ-a u Karlovac su, uz Jadranku Kosor, stigli ministri Gordan Jandroković, Đuro Popijač, Branko Bačić, Domagoj Ivan Milošević i Dražen Bošnjaković, ali i mnogi drugi članovi stranke iz susjednih županija koje se nalaze u 7. izbornoj jedinici.

hdz_sportska3