Karlovac opet zaustavio Hajduka

KARLOVAC – Na karlovačkom stadionu Branko Čavlović Čavlek jučer je opet gostovala najgledanija momčad hrvatskog nogometa. 

Nakon pobjede Karlovca u Splitu prošle sezone, podsjetimo, bilo je 3:2 na Poljudu, ponovo Karlovac ruši Hadukove nade da može pratiti Dinamo, a ovaj bod na onaj trobod protiv Osjeka prije dva tjedna, neka bude poziv navijačima, i posebno upravi da cijene trud ove ekipe, da se ne ponovi rezultatski i svaki drugi štrajk igrača ikada više.

Ovaj grad je divan, na divnom stadionu gledamo Hajduka, Dinama, Rijeku, Osijeka i potrudimo se svi da nas je na svim vrhunskim sportskim priredbama od tisuću – dvije na više.

Sinoć je bilo skoro 5,000 gledatelja, čast i hajdukovim navijačima koji su sjever popunili u neočekivano velikom broju, a Gademzima pohvale na kao i uvijek najžešćem navijanju. Od kazališnog početka, pohvala i ostalom navijačkom puku karlovačkom, i poziv da se približimo Gademzima, pustimo brige svakodnevne, damo glasnicama mislit i dlanovima pljusku. 1:1 na kraju.