planetarij_0

MJESEČNI HOROSKOP


Ovnovi će se možda htjeti sakriti nekamo ili će ih drugi htjeti sakriti zbog prevelike konfliktnosti. Lavovi, Blizanci, Strijelčevi i Vage uživat će u prvoj polovici listopada jer bit će to najljepši period za njih u ovoj godini.



ovanOVAN

Vjerojatno ste već krajem rujna osjetili pojačanu nervozu. Razlog tome je početak razdoblja Vage, inače vaše najlošije u godini koje će trajati sve do 23.10. Uz to što ćete se sami sa sobom loše osjećati bit ćete sve do 13.10. katastrofalni za svoju okolini, skloni konfliktima i brzim reakcijama. Svemu tome prišit će se i loše stanje u ljubavi sve od 09.10., za vas će se lijepiti svađe i kontroverze. Jedino pozitivno bit će velika količina energija koju ćete imati da se svemu suprotstavite i sve izdržite. Najteže će biti Ovnovima treće dekade koje dodatno zafrkava Saturn iz Vage i miješa im lončiće po pitanju dugoročnijih projekata. Krajem mjeseca osjetit ćete malo olakšanje. Budite jaki!!


 

bikBIK


Deseti mjesec za vas će predstavljati jedno zatišje pred buru. Bura će krenuti već od 10.10. do kraja mjeseca i to u ljubavnom životu kad bi mogli učiniti stvari zbog kojih biste vrlo brzo žaliti. Razum ćete isključiti i željeti strastveno voljeti što se možda neće ostvariti. Probajte se što više kontorlirati. Tome će se pridodati i vaša iznimna volja za prepirkama i inzistiranjem da budete u pravu i to od 14.10.-31.10. Upozorite partner da ćete biti nemogući ovaj mjesec. Osim za partnera teško ćete se od drugog dijela mjeseca sporazumijevati i sa ostalima, pogotovo na poslu. Vašu nervozu prenijet ćete i na volan pa vam savjetujemo da budete oprezni u prometu. Krajem mjeseca mogući su i određeni zdravstveni problemi. Dobre stvari dolaze samo na polju financija pogotovo za Bikove rođene od 21.04.-02.05.



blizanacBLIZANCI


Bit će ovo vrlo produktivan mjesec za vas. Izvrsno ćete se osjećati cijeli mjesec, kako sami sa sobom tako i u odnosu na drugima. Ukoliko želite rješavati stvari koje već dugo čekaju svoj red, sad možete krenuti u akciju. Ugovore koje potpišete do 13.10. urodit će velikim plodovima, pogotovo za Blizance treće dekade. U ljubavi su vas već od druge polovice rujna oduševila iznenađenja na ovom području života a uživat ćete u punoj snazi ljubavi sve do 09.10. Nakon toga sve do kraja mjeseca slijedi malo zatišje. Neka čuna energija će vas pokretati cijeli mjesec. Imat ćete strašno puno snage za rad i sve što treba napraviti. Ništa vam ovog mjeseca neće predstavljati problem.



rakRAK


Nervoza, nervoza i nervoza bit će obilježje većeg dijela ovog mjeseca. Letjet će okolo naokolo bez reda i rasporeda sve do 23.10, pa bi bilo dobro da ”udavite” prijatelje s razgovorima o vašim osjećajima i mukama. Ne želite li drugima biti naporni svojim pričama odgodite druženja do 13. kad će polako krenuti na bolje pa i vaši osjećaji koji će se stabilizirati tek nakon 09.10.Od tada pa do kraja mjeseca samce očekuje i neka romansa a one u vezi pregršt lijepih trenutaka s voljenom osobom kao i bolje razumijevanje partnera nego u prvoj polovici mjeseca. Nivo energije bit će na sredini cijeli mjesec. Financijsko stanje bit će osrednje za većinu Rakova. Vas rođene u 0d 07.07. do 16.07. mučit će i neka sudbinska pitanja.



lavLAV


Uživajte maksimalno u prvoj polovici mjeseca. Do 23.10. bit ćete zadovoljni sami sa sobom i onim što radite. Do 13.10. ispunjavat će vas i konverzacija s prijateljima a na poslu ćete uživati u odličnom razumijevanju i suradnji s kolegama. Nakon toga pa sve do kraja mjeseca slijede konflikti koji će se povećavati kako mjesec bude primicao kraju. Razlog tome bit će i stanje u vašem ljubavnom životu koji će biti prekrasan samo do 09.10. a nakon toga mogle bi uslijediti svađe i nešto manje razumijevanja s partnerom. Zbog ogromne količine energije izdržavat ćete i najveće napore ovog mjeseca. Nema zato razloga za neku pretjeranu brigu da nešto nećete stići napraviti, a lakše ćete se i nositi sami sa sobom i još važnije s drugima.



djevicaDJEVICA


Teži životni ritam pratit će vas prvu polovicu listopada. Od 09.10. ponovno ćete naći više vremena za ljubav a cijelu drugu polovicu mjeseca sporazumijevanje s partnerom bit će doista iznad vaših očekivanja. U poslovnom okruženju također ćete biti shvaćeniji kao i lakše ispunjavati svoje obveze nakon 13.10. Od tada će sve polako ići po vašem planu, pogotovo Djevicama rođenim od 24.08. do 02.08. Njima će se također popraviti i financijska situacija krajem mjeseca a mogle bi dobiti i promaknuće ili dobiti posao.



vagaVAGA


Nakon burne godine napokon je došlo i vaših pet minuta. Iako još uvijek osjećate i osjećat ćete i ovaj mjesec da se nešto mijenja u vašim životima. Osjetit ćete i priljev ljepših događaja. Ovo poglavito vrijedi za ljubav, polje na kojem ste već osjetili neke pomake i to od druge polovice rujna. Idealno razdoblje za nove romanse je sve do 09.10. nakon čega ćete samo uživati u malo mirnijoj ljubavi. Komunikacija s vašim partnerom, simpatijama ali i obitelji i kolegama bit će iznad prosjeka sve do 13.10. Uza sve pozitivno cijeli mjesec će vas pratiti pojačan priljev pozitivne energije koja će vas tjerati dalje u nove pobjede. Sve u svemu možete napokon biti zadovoljni svojim životom. Vage rođene 28.09. i 29.09. očekuje vrlo povoljna godina za promjene a one rođene 11.10. i 12.10. čeka godina puna odricanja i problema.


 

skorpionŠKORPION


Za vas mjesec počinje tek od 09.10. Razlog tome je ljubav koja će tada krenuti kucati na vrata. Bolje ćete se sporazumijevati ne samo s partnerom nego i sa s kolegama na poslu. Druženja s prijateljima ispunjavat će vas drugu polovicu mjeseca, ali ćete malo biti razapeti između njih i ljubavi. Sve to oduzimat će vam energiju kao i naporan rad. Posla bi mogli imati preko glave. Nažalost rad neće donijeti novac koji toliko priželjkujete ovih dana, ali će dovesti do osobne satisfakcije. Najviše problema na polju financija imat će Škorpioni rođeni od 23.10. do 02.11.



strijelacSTRIJELAC


Uživat ćete ovaj mjesec u svemu u čemu se uživati može. Bit ćete najveća pričalica u društvu sve do 13.10., a do kraja mjeseca ćete se malo smiriti. U ljubavi je obećavajuć samo prvi dio mjeseca i to do 09.10. nakon toga zatišje ali ništa strašno. Cijeli mjesec ipak progonit će vas mali crvić pa nećete moći nikako ostati na jednom mjestu. Radit ćete kao ”manijak” ali to vam neće biti problem. Bit ćete ispunjeni i doista zadovoljni sami sa sobom sve do 23.10. Energije ćete imati i za druge pa ćete vjerojatno na sebe bez razmišljanja preuzimati tuđe obaveze ili pomagati drugima.


jaracJARAC


Htjet ćete prvi dio listopada iskočiti iz kože i to doslovno. Imat ćete osjećaj kao da vas pritišću sa svih strana i kako nešto nije u redu. Ljubavne zavrzlame počet će se rješavati nakon 09.10. a bolje ćete se sa svima razumijeti nakon 13.10. Poželjet ćete do tada da vas nitko ne vidi i ne čuje. Najteže će biti Jarčevima rođenima između 06.01. i 16.01. Nećete imati previše energije i sve će vas strašno iscrpljivati. Ipak kako mjesec bude primicao kraju i vaše raspoloženje će porasti pa će i drugima biti lakše sporazumijevati se s vama.



vodenjakVODENJAK


Svojevrsno olakšanje krenuli ste osjećati već krajem rujna ali u listopadu će sve poprimiti još svjetliju notu. Napokon ste se oporavili od katastrofalnog osmog mjeseca kad su vas bile zadesile sve moguće brige ovog svijeta. Sad tek uviđate kako je život doista lijep. Ljubavni život pun razmijevanja s partnerom taj status će zadržati do 09.10. nakon čega bi vas previše posla moglo udaljiti od te idile. Dobro ćete razumijeti sebe i svoje potrebe kao i tuđe sve do 13.10. nakon čega će krenuti razdoblje malih razmirica s drugima i tako će biti sve do kraja mjeseca. Razlog tome bit će i potpuni nedostatak energije. Mnogi Vodenjaci a pogotovo rođeni između 07.02. i 16.02. riješit će u ovom periodu neka pitanja koja su ih dugo mučila.



ribaRIBE


Od 09.10. živjet ćete za ljubav i disati za nju sve do kraja mjeseca. Obradovat će vas i druženja s prijateljima koja će uslijediti nakon 13.10. , a sami sa sobom odlično ćete se i u potpunoj formi osjećati od 24.10. Energije će vam malo nedostajati ali vi ćete znati riješiti taj problem tako što ćete utjehu konstantno tražiti u partneru i partnerstvu. Ništa vam drugo neće biti važnije od toga pa stoga uživajte jer ste zaslužili nakon nikad lošijeg rujna. U drugoj polovici mjeseca osjećat ćete da nestaje neko teško breme s vaših ramena. Na polju financija i dalje vas očekuju ugodna iznenađenja.