KABA

Iz Njemačke stigla 7.000 eura vrijedna donacija za PU karlovačku

KARLOVAC – Izaslanstvo Saveznog ministarstva unutarnjih poslova SR Njemačke jučer je Informativnom centru za prevenciju Policijske uprave karlovačke na Korzu uručilo oko 7.000 eura vrijednu donaciju informatičke opreme. Riječ je o nastavku tradicionalno uspješne suradnje između njemačke i hrvatske policije, kojoj između ostalog, možemo zahvaliti pokretanje projekta “Policija u zajednici”, ispričao je prilikom primopredaje donacije načelnik PU karlovačke Josip Ćelić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/celic_1.mp3}


Imedika

donacija_1
Donirana oprema imat će široku primjenu, pojasnio je Ćelić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/celic_2.mp3}

Primopredaji donacije bio je prisutan i karlovački gradonačelnik Damir Jelić, koji je naglasio važnost Informativnog centra za prevenciju i ove donacije za građane Karlovca.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/jelic_policija.mp3}

Jelić je dosadašnju suradnju s Njemačkom također ocijenio izvanrednom, što u sektoru policije, što u drugim sektorima, jer podjetimo, prije svega nekoliko dana u Karlovcu je potpisan ukupno 90.000 eura vrijedan Memorandum o osnivanju Nacionalnog centra za obuku kadrova u vodno-komunalnom gospodarstvu, koji će biti smješten u našem gradu, a polovicu novca za njegovo osnivanje osigurala je upravo njemačka Vlada.

Ples