e-rhythm-unit-21

SHAMBALA CLUB ZAGREB

Absolute Clubbing

Dragi pratitelji TREND reportova na našem Trend portalu ovog puta donosim vam report iz vrlo popularnog zagrebačkog noćnog kluba SHAMBALLA .
Preciznije rečeno s eventa gostovanja svjetskog DJ-a FEDDE LE GRANDE.
Prvo nešto o samom klubu. SHAMBALLA je noćni klub koji je vrlo sofisticirano i ambijentalno uređen uz visoke kvalitete audio – vizualnih tehničkih postavki. Cilj je ponuditi gostima maksimalno moguće zadovljstvo tijekom odvijanja programa. Sve je u modernom dizajnu i ponudi. Osim usluge nargila (sprava koja služi za uživanje aromatiziranog duhana) u ponudi su i razna pića. Tijekom noćnog programa, oko vas su prisutne predivne hostese, plesačice, čuvari i ostalo osoblje koji vas prati finim gostoprimstvom. Naravno uokolo je i sama tehnička ekipa, DJ -i, VJ-i, te ostali organizatori s kojima možete također popričati. Postoje i posebni V.I.P. prostori s vlastitim šankom za koje možete uzeti rezervacije. Možete rezervirati i običan stol.
Na plesnom podiju odvija se tijekom večeri audio – vizualni show, naravno, uvijek pozitivnom atmosferom. Uz podij je i velika bina koja ugošćuje svjetske i domaće izvođače koji se pobrinu za onu finalnu party situaciju.

U SHAMBALLU može stati preko 1500 ljudi. Ulaz je dozvoljen osobama starijim od 21 godine. Subotnji program je predviđen za klupsku noć, dok tijekom tjedna SHAMBALLA radi od ponedjeljka od petka od 08:00 do 22:00 sati. Nalazi se u centra Zagreba ispod Ciboninog tornja (Savska cesta 30, Zagreb).
Ostale informacije o SHAMBALLI potražite na službenoj stranici http://www.shamballa.hr/
Također SHAMBALLU možete pronaći i na Facebooku.

A prošlog petka (7.10.) gost KLUBA SHAMBALLA bio je nizozemski DJ i producent FEDDE LE GRENDE. Uz Feddea DJ potporu su pružali DJ-i MARC BUCCA iz Zagreba i JOE TO SHINE iz Karlovca. Mnogi kažu da je to bila nezaboravna večer i da su dečki dobro odradili posao kao i sva organizacijska ekipa. 

Iako nisam pratitelj komercijalnog house clubbinga, bez imalo zavidnosti mogu reći da je scena sasvim uredu. Ima puno mladih i lijepih ljudi. Noć je prošla vrlo burno.A pobliže da vam dočaram kako je to bilo pripremio sam nekoliko audio priloga iz kluba.

U razgovorima sudjeluju event manager Tena Vodopija i DJ Joe Too Shine, a govore o tome kakav je klub SHAMBALLA i kakva je to komercijalna house glazba, Plesačice iz kluba, koje pričaju o svojem plesnom iskustvu, te dvije hostese koje opisuju posao hostese. Vrlo zanimljive rasprave, nadam se da će nekima poslužit kao uputa za ubuduće. Hvala im puno na suradnji !!

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/tenaijoenovovov.mp3}

Razgovor s Tenom Vodopijom i DJ Joe Too Shine

 

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/vidam.mp3}

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/ninam.mp3}

Razgovor s plesačicama

 
{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/anaiivanam.mp3}
Razgovor s hostesama

 

Ovaj tjedan naša emisija NEMA SPAVANJA ići će u dva termina. Prvi će biti u petak od 22:00 sati, a drugi standarno kao svake subote od 23:00 sati. A što ćemo slušati ?? Bit će to miks od našeg Karlovačkog DJ-a JOE TO SHINE, sa miksom koji je je odvrtio u klubu SHAMBALLA prošlog petka, dakle sa FEDDE LE GRANDE -a . Ekipa , uživajte !!

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/shambala/*{/rokbox}