“Mantinela” startala neriješeno

OGULIN – Novoosnovani karlovački ženski kuglački klub “Mantinela” u nedjelju je imao prvi službeni natjecateljski nastup. U okviru 2. Hrvatske kuglačke lige zapad/jug “Mantinela” je gostovala u Ogulinu kod istoimene ekipe. Susret je završio podjelom bodova 1:1 jer su oba sastava osvojila po četiri boda.

Iako su domaće kuglačice osvojile četiri a karlovčanke dva boda, “Mantinela” je bila uspješnija u ukupno oborenim čunjevima što je donijelo dodatna dva boda pa su tako “izvukle” neriješen rezultat. Kuglačice “Mantinele” srušile su 3210 a “Ogulina” 3150 čunjeva. Za “Mantinelu” su “bacale” Mirna Bosak (532 čunja) Lucija Marta Jelavić (527), Irena Božičević (516), Nada Jardas (554), Anamari Manev (556) i Marijana Đonlagić (525).

Susret je prošao u burnom navijanju igračica koje su bile u pričuvi ali i njihovih muških kolega iz istoimenog kuglačkog kluba koji nisu štedjeli niti dlanove niti grla!

U drugom kolu lige “Mantinela” će igrati na kuglani Doma OS “Zrinski” u Karlovcu u nedjelju od 14 sati protiv “Šubićevca”.

 

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/mantinela_z/*{/rokbox}