KABA

Počinju pripreme za Božićni sajam

KARLOVAC – S hladnijim vremenom počinju i pripreme za božićne i novogodišnje blagdane. Tako i Grad Karlovac kao i svake godine organizira Božićni sajam koji će biti održan od 16. do 23. prosinca.

Prostor održavanja Božićnog sajma bit će početak Radićeve ulice, od raskrižja s Ulicom Petra Zrinskog do raskrižja s Ulicom kralja Tomislava.

Unutar prigodnog šatora bit će postavljeni štandovi namijenjeni za prigodnu božićno-novogodišnju prodaju. Iz Grada pozivaju sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe (izuzev pirotehničkih sredstava), a koje imaju u svom asortimanu: ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, licitarske proizvode, zatim prigodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, medenjaci, med, orasi, lješnjaci i druge predmete opće uporabe da iskažu interes za sudjelovanje na Božićnom sajmu. Ujedno se pozivaju i sve one koji se bave ugostiteljskim djelatnostima koje na otvorenom prostoru (van šatora) mogu ponuditi brzu hranu (kobasice, hot dog i sl.) i tople napitke (čaj, kuhano vino i sl.) da se jave za sudjelovanje na Božićnom sajmu.

Sudjelovanje na Božićnom sajmu 2011. i korištenje štandova je besplatno.

Prijave za sudjelovanje na karlovačkom Božićnom sajmu primaju se do 05. prosinca.