KABA

Mala urbana zajednica poziva Karlovčane na 1. rođendan!

KARLOVAC – Prošlo je točno godinu dana otkako je desetak karlovačkih udruga dobilo zajednički prostor za svoje djelovanje i rad u bivšim vojnim objekatima u Haulikovoj ulici, kojega su nazvali Mala Urbana Zajednica, ili skraćeno – MUZA.

Ideja je bila stvoriti u gradu jedno novo mjesto u kojemu će se otvoriti mogućnosti za provedbu aktivnosti i projekata s područja kulture, edukacije i civilnog društva. Koliko se u tome uspjelo i kako su zadovoljni postignutim u proteklih godinu dana, ispričala je voditeljica jedne od udruga koje djeluju u sklopu MUZE, Vera Vrbanac iz Studija 23.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/muza_1.mp3}

Budući da u sklopu MUZE djeluje više udruga koje se bave plesom i glazbom, program obilježavanja prvog rođendana bazirat će se upravo na tim aktivnostima. Ali bit će tu i još mnogo toga, a više je ispričao predsjednik udruge Orpheus, Goran Ilić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/muza_2.mp3}

Posebni gosti večeri bit će mladi glazbenik Bojan Jambrošić i jazz pjevačica Lela Kaplowitz, a program će voditi poznata tv voditeljica Tijana Šafar.

Ulaz je besplatan, a posjetitelji koji su u mogućnosti imat će priliku dobrovoljnim prilozima, sudjelovanjem u tomboli, streličarskom turniru ili aukciji slika dati svoju donaciju za nabavku ekološke pirolitičke peći, budući da u Maloj urbanoj zajednici još uvijek nije adekvatno riješen problem grijanja.

Karlovačke udruge okupljene u MUZI pozivaju sve sugrađane na proslavu svog prvog rođendana.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/muza_3.mp3}