KABA

Friščić: HDZ nam nije zabio nož u leđa, želimo im sreću s Kerumom!

KARLOVAC – “NE privatiziranju obnovljivih izvora energije i dolasku Međunarodnog monetarnog fonda u Hrvatsku, DA uvođenju poreza na imovinu i sprečavanju odlaska mladih sa sela u gradove”!

Poručili su to predsjednik Hrvatske seljačke stranke Josip Friščić i potpredsjednik te stranke Božidar Pankretić, predstavljajući danas u Karlovcu svoj izborni program “5+ pravedan razvoj” i odgovarajući građanima na pitanja postavljena putem live chata na internetskim stranicama HSS-a.

Pojasnili su da će se njihovi zastupnici u sljedećem sazivu parlamenta zalagati za očuvanje hrvatskih prirodnih sirovinskih bogatstava, zaštitu okoliša na modelu zelene ekonomije, pravedni razvoj svih hrvatskih regija, jačanje hrvatskog sela, kontinentalnog turizma te za obitelj kao temelj društva.

friscic2

Osim što su predstavili svoj izborni program, HSS-ovci su komentirali novosklopljenu koaliciju HDZ-a i Željka Keruma, koji su jučer objavili zajednički izlazak na izbore u devetoj i desetoj izbornoj jedinici. Evo što o tom potezu HDZ-a misli njihov dojučerašnji koalicijski partner Josip Friščić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/friscic_1.mp3}

Friščić ne smatra da je njegovoj stranci HDZ ovim potezom zabio nož u leđa.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/friscic_2.mp3}

Podsjetimo, u sedmoj izbornoj jedinici HSS će na izbore izaći zajedno sa Zelenom strankom i Strankom penzionera, a na listi im se pridružio i nezavisni kandidat Dubravko Delić.