KABA

Marta Lugarić pobjednica festivala “Djeca pjevaju” Vage 2011

KARLOVAC – Marta Lugarić pobjednica je druge večeri Glazbenog fetivala “Vaga 2011” “Djeca pjevaju”. Marta je osvojila i treće mjesto u grupi s Chiarom Paver, Lucijom Klarić i Dorom Gornik. Drugo mjesto na dječjoj večeri osvojila je Chiara Pećaver iz Crikvenice.

Druga večer ovogodišnje Vage dokazala je kako Karlovac uz vrsne glazbenike, skladatelje i tekstopisce ima i odlične male pjevače, čija imena bi valjalo dobro zapamtiti. Publika u Domu OSRH Zrinski cijele je večeri bodrila svoje favorite, a dva puta je većina mališana iz gledališta zauzela pozornicu na kojoj je u pauzama zabavljala pjevačica Minea.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/vaga_djeca/*{/rokbox}

Glazbeni festival “Vaga 2011” nastavlja se večeras od 20 sati, kada je na rasportdu Etno večer. Na trećoj Vaginoj večeri predstavit će se 14 izvođača. skupina ili solista. Tako će se za statuu Vage boriti Grofovi, Štraseri, Give me five, Sokoli, Dugoreški tamburaši, Carolo, Nebojša Stanišić, Goran Ilić, Vuge, Voneti, Mješoviti vokalni ansambl pri “Karlovačkom oktetu”, Toni Janković, Tomislav Vidmar i Maja Komadina, te skupina Bel.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna možete kupiti na prodajnom mjestu koje se nalazi u prizemlju MV Trend centra na Trgu Josipa Broza 2 i u papirnici Mozaik na Korzu, kao i na blagajni Doma oružanih snaga.No, ulaznice za Vagu možete osvojiti u nagradnoj igri na Trend Radiju svakog dana od 10 sati, kao i u programu Televizije 4 rijeke.

Glazbeni festival “Vaga 2011” uživo svake večeri prenose Trend Radio i TV 4 rijeke.