KABA

HDZ-ovci podijelili 250 porcija graha i prisjetili se vukovarskih žrtava

KARLOVAC – Izborna kampanja u Karlovcu u punom je zamahu.

Trg na karlovačkoj tržnici jutros je gotovo bilo premalen da bi primio sve političare koji su se baš sada uoči izbora odlučili družiti s građanima i pokušati ih raznim poklončićima pridobiti da upravo njima povjere svoj glas.

Članovi Gradskog odbora HDZ-a, među kojima je bio i gradonačelnik Damir Jelić, podijelili su tako jutros oko 250 porcija graha prolaznicima. U HDZ-u su istaknuli da su se, iz pijeteta prema žrtvama Vukovara, danas odlučili družiti s građanima bez muzike, koja inače dopire s njihovih štandova prilikom sličnih aktivnosti.

Također su u spomen na sve branitelje i civile stradale u obrani Vukovara na štandu na kojemu su dijelili grah upalili svijeću, a nakon što su podijeljene sve porcije, u 11 sati pridružili su se kolegama iz Temeljnog ogranka HDZ-a „Novi Centar”, te su zajedno s njima zapalili svijeće i položili cvijeće na Spomenik braniteljima u Karlovcu na Trgu hrvatskih branitelja.

Osim HDZ-ovaca, s građanima su se danas na tržnici družili predstavnici Kukuriku koalicije, koji su pak dijelili papirnate maramice, blokove i balzame za usne, HSS-ovci koji su im uz promidžbeni materijal dijelili jabuke te Hravtski laburisti – stranka rada, koji su se pohvalili da ne dijele ništa osim letaka sa svojim programom, jer su “ovi koji sada dijele ionako sve to već mnogostruko naplatili od opljačkanih građana”.

Ples