KABA

HDZ-ovci podijelili 250 porcija graha i prisjetili se vukovarskih žrtava

KARLOVAC – Izborna kampanja u Karlovcu u punom je zamahu.

Trg na karlovačkoj tržnici jutros je gotovo bilo premalen da bi primio sve političare koji su se baš sada uoči izbora odlučili družiti s građanima i pokušati ih raznim poklončićima pridobiti da upravo njima povjere svoj glas.

Članovi Gradskog odbora HDZ-a, među kojima je bio i gradonačelnik Damir Jelić, podijelili su tako jutros oko 250 porcija graha prolaznicima. U HDZ-u su istaknuli da su se, iz pijeteta prema žrtvama Vukovara, danas odlučili družiti s građanima bez muzike, koja inače dopire s njihovih štandova prilikom sličnih aktivnosti.

Također su u spomen na sve branitelje i civile stradale u obrani Vukovara na štandu na kojemu su dijelili grah upalili svijeću, a nakon što su podijeljene sve porcije, u 11 sati pridružili su se kolegama iz Temeljnog ogranka HDZ-a „Novi Centar”, te su zajedno s njima zapalili svijeće i položili cvijeće na Spomenik braniteljima u Karlovcu na Trgu hrvatskih branitelja.

Osim HDZ-ovaca, s građanima su se danas na tržnici družili predstavnici Kukuriku koalicije, koji su pak dijelili papirnate maramice, blokove i balzame za usne, HSS-ovci koji su im uz promidžbeni materijal dijelili jabuke te Hravtski laburisti – stranka rada, koji su se pohvalili da ne dijele ništa osim letaka sa svojim programom, jer su “ovi koji sada dijele ionako sve to već mnogostruko naplatili od opljačkanih građana”.