vaga_zabavna31

  • November 19, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Jedan od najpoznatijih karlovačkih pjevača Alen Slavica odnio je pobjedu na sinoćnjoj četvrtoj večeri ovogodišnjeg Glazbenog festivala “Vaga 2011”. Drugo mjesto na Zabavnoj večeri po ocjeni ocjenjivačkog suda odnio je Zdravko Vidak, dok je treća bila Maria.

Publiku u Domu OSRH Zrinski, kao i gledatelje TV 4 rijeke i slušatelje Trend Radija zabavljali su gosti večeri Toni Janković i band Tribute to Abba, koji su stigli iz Umaga.

Večer je započela minutom šutnje uz upaljene mobitele za stradale Vukovarce i sve gradove, mjesta i sela koja su stradala u Domovinskom ratu.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/vaga_zabavna/*{/rokbox}

Večeras, na predposljednjoj večeri “Vage 2011” očekuje nas Pop/rock večer. Za statuu Vage tako će se danas boriti Nives Salaović, Jelena Stipković, Jan, Marina, Zrinka Luketić, Absortick, Drc, Deph, Made in Taiwan, Mondo Bizzaro, The Rock Keepers, Gang Bang, Prije svega disciplina, te Dado i kajdanke. Na Pop/rock večeri kao gosti nastupa Strings band.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna možete kupiti na prodajnom mjestu koje se nalazi u prizemlju MV Trend centra na Trgu Josipa Broza 2 i u papirnici Mozaik na Korzu, kao i na blagajni Doma oružanih snaga.No, ulaznice za Vagu možete osvojiti u nagradnoj igri na Trend Radiju svakog dana od 10 sati, kao i u programu Televizije 4 rijeke.

Glazbeni festival “Vaga 2011” uživo svake večeri prenose Trend Radio i TV 4 rijeke.