KABA

Pred izbornim kandidatima i danas gust raspored

KARLOVAC -“HSLS je na neki način i nova stranka, jer je 40 posto članova pristupilo stranci u zadnje dvije godine”, poručio je predsjednik Hrvatske socijalno liberalne stranke Darinko Kosor s jučerašnjeg, ujedno i posljednjeg predizbornog skupa za 7. izbornu jedinicu, koji je održan u dvorani za sastanke karlovačke Sportske dvorane. Na skupu su još jednom predstavljeni kandidati HSLS-a s izborne liste za 7. izbornu jedinicu. Podsjetimo, HSLS-ovu izbornu listu za 7. izbornu jedinicu predvode tri liječnice: Linda Rossini Gajšak, Višnja Mihalić i Vera Katalinić Janković. Na skupu je  nastupila ženska vokalna grupa Singrlice.

A kandidati HDZ-a danas nastavljaju s turnejom po sedmoj izbornoj jedinici. U akciju kreću u jutarnjim satima u Viškovu, nakon toga će posjetiti Bakar, Delnice, Ogulin, Dugu Resu, Samobor i Jastrebarsko. Potom će u Karlovcu u restoranu Kristal održati predizborni skup koji počinje u 19 sati.

I Kukuriku koalicija danas će održati predizborni skup u Karlovcu, i to na Trgu bana Jelačića. Najavljen je dolazak predsjednika SDP-a Zorana Milanovića, predsjednika HNS-a Radimira Čačića, predsjednika IDS-a Ivana Jakovčića, predsjednika HSU-a Silvana Hrelje i Milanke Opačić koja je prva na listi za Sedmu izbornu jedinicu. Početak skupa je u 18 sati. Također, prije dolaska u Karlovca, lideri Kukuriku koalicije posjetit će Tvornicu betonskih stupova u Jastrebarskom i tvrtku Ilsad u Ozlju, gdje će se upoznati s procesom proizvodnje i razgovarati s vlasnicima, upravom i radnicima.

Ples