kukuriku_karlovac

  • November 25, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – „Kukuriku koalicija ima snage odrediti nova pravila igre i novi model vlasti za sljedećih 10-20 godina”, poručio je Karlovčanima predsjednik SDP-a Zoran Milanović na skupu na kojem su predstavljeni kandidati za 7. izbornu jedinicu. Milanović je istaknuo da je najveći problem u Hrvatskoj nered i gubitak povjerenja.

Poručio je i kako su ovi izbori važni i da će na najvažnije biti da birači prepoznaju tko govori istinu. „U politici istina često nije najbolji put do glasova, ali naša je istina jednostavna- čeka nas težak posao”, rekao je Milanović. „Hrvatska će postati jača, uspravna i dobro vođena država bez mržnje i revanšizma prema političkim suparnicima”, obećao je Milanović građanima koji su došli popratiti skup.

Prva na listi Milanka Opačić pozvala je da ne dozvole da im HDZ uzme još četiri godine života. „Mi nemamo jamstvene kartice, ali vam jamčimo svojim minulim radom da smo radili i da ćemo raditi pošteno i na korist građana” rekla je Opačić.

Predsjednik HSU-a Silvano Hrelja poručio je okupljenima da ne glasuju za “zamku lažnih invalida” i da ne vjeruju u lažna obećanja. Istaknuo je kako će Kukuriku koalicija decentralizirati socijalni sustav. „Socijalna pomoć za potrebite, a ne za snalažljive”, rekao je Hrelja. Predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić pozvao je birače da ne propuste ove izbore i ne glasuju za one koji “govore slično kao mi jer oni ne donose promjene. Snagu promjena nosi snaga koalicije SDP, HNS, IDS, HSU “. Predsjednik HNS-a Radimir poručio je kako preduvjet sposobnosti je znanje i samopouzdanje koje stvara povjerenje i energiju. “Hrvatskoj treba golema količina energije i snage te sposobna vlada”, rekao je Čačić.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović i predsjednik HNS-a Radmir Čačić prije održavanja skupa u Karlovcu posjetili su Tvornicu betonskih stupova u Jastrebarskom i tvrtku ILSAD u Ozlju. Poručili su kako će Kukuriku koalicija pokrenuti novi investicijski ciklus i obećali kako se rezultati mogu očekivati već u prvoj godini njihova mandata.