kosor_karlovac

  • November 25, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – “Radili smo dobro u iznimno teškim uvjetima. Borili smo se da borba protiv korupcije postane dio života. Najveće je postignuće da smo završili pregovore sa EU. Malo tko nam je davao šansu da ćemo završiti, ali uspjeli smo. 9. prosinca potpisat ću ugovor s EU u ime svih vas”, poručila je predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor koja je jučer zajedno s kaniddatima sa sedme izborne iste obišla Karlovačku županiju.

Govoreći o oponentima iz Kukuriku koalcije, Kosor je navela da oni već sada najavljuju prodaju HEP-a i drugih javnih poduzeća, što HDZ ne bi dopustio.

Naglasila je da vjeruje da će njena strana dobiti povjerenje da vodi Hrvatsku kao državu u kojoj će se poštivati hrvatski branitelji, u kojoj će nastaviti provoditi pronatalitetnu politiku.

“Izbori su 4. prosinca i unatoč tome što oni već slave, iznenadit će se i razočarati. Mi 5. prosinca već nastavljamo raditi služeći svome hrvatskom narodu i svim građankama i građanima RH”, poručila je Kosor sa sinoćnjeg predizbornog skupa u Karlovcu.