KABA

Zadovoljni unatoč recesiji

KARLOVAC – Župan Ivan Vučić sa svojim zamjenicima i suradnicima održao je prije podne Kojegij s pročelnicima ali i novinarima. Nazočili su i predsjednik županijske skupštine i njegovi zamjenici. Riječ je o tradicionalnom susretu na kojemu je bilo riječi o radu Karlovačke županije u godini koja je na izmaku i planovima za 2012.

Iako smo u ovoj godini djelovali u recesijskom vremenu možemo biti zadovljni jer su sve preuzete obveze koje nisu bile male, uredno servisirane, rekao je župan Vučić. Nikome izvan rokova plaćanja županija nije ostala dužna, istaknuo je župan i dodao kako žali što nije bilo mogućnosti za neke nove programe kojima bi se dodatno poboljšalo stanje u županiji.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/kolegij_1.mp3}

Najveći dio toga novca išao je za otplatu kredita podignutih za gospodarstvo , poduzetništvo, poljoprivredu, infrastrukturu, školstvo, zdravstvo i drugo, istaknuo je župan Vučić. I neke od posljednjih zakonskih obveza kao primjerice stvaranje Centra za gospodarenjem otpadom ili Razvojna agencija, koštaju. Ipak, možemo biti sretni uspoređujući se s drugim županijama, podvukao je Vučić.

Imedika

Na kraju obraćanja suradnicima ali i novinarima, zahvalio je medijima na suradnjni u ovoj godini.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/kolegij_2.mp3}

Župan Vučić je na kraju zahvalio i svojim najbližim suradnicima i pročelnicima. Svima je čestitao predstojeće Božićne i novogodišnje blagdane.

zupkol_2

 


Ples