Bjelolasica_sator_1

  • December 22, 2011
  • Admin
  • 0

BJELOLASICA – Nakon što je krajem siječnja u požaru na Bjelolasici izgorila glavna zgrada s restoranom Hrvatskog olimpijskog centra, mnogi su izgubili nadu da će Bjelolasica ikada biti obnovljena. Razlozi su bili mnogi, počevši od financijskih problema Olimpijskog centra. Nada u spas Bjelolasice vraćena je prije nešto više od mjesec dana, kada je Olimpijski centar preuzela tvrtka u vlasništvu države, Club Adriatic.

Da će skijaši moći i ove zime skijati na skijalištima Bjelolasice najavio je direktor Cluba Adriatic Ivica Prevolšek, koji je kazao kako je u samo mjesec dana mnogo učinjeno na Bjelolasici.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/bj.mp3}

Ono što najviše zanima građane je skijalište, koje je svake zime privlačilo velik broj skijaša i ljubitelja zimskih radosti. Za sada kazao je direktor Cluba Adriatic, žičara će biti otvorena samo za djecu. Odrasli skijaši morat će se još neko vrijeme strpiti. No, najavljuju u Clubu Adriatic, za mališane su u pripremi velika iznenađenja na Bjelolasici.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/bj_2.mp3}

S Bjelolasice najavljuju do idućeg Božića izgradnju hotela s 40-ak soba, bazenom i svim ostalim sadržajima koji ima hotel s 4 zvjezdice.

Bjelolasica_sator_2