KABA

Željko Joksimović raspametio Karlovčane!!

KARLOVAC – Sinoć se na Rakovcu osjetila ne samo dobra vibracija nego i ogromna želja karlovačke publike za ovim koncertom. Pokazali su da poznaju sve riječi Željkovih pjesama a za euforičnu amosferu zaslužna je i željkova beskrajna jednostavnost. ”Ja volim da se dobro provedem. Možda je to nešto što publika primjećujem, jer publiku ne možete prevariti”, izjavio je.

Odličnu vibru pružio je kroz vrhunsku interpretaciju svojih a za koncert u Karlovcu odabrao je neke s petog, posljednjeg albuma ”Ljubavi” ali i starije bombastične hitove poput Tela vretenog i Drska ženo plava.

Tekstove inače ne piše, kaže da mu puno više odgovara skladanje. Kompozitor je dijela Nesanice Toše Proeskog i Miljacke Halida Bešlića.

Surađuje i s Bajagom koji će za 5 dana nastupiti u Karlovcu, a za kojeg kaže kako mu je iznimno dobar prijatelj i da ne isključuje opciju da se dogodi i Joksimović-Bajaga tour.

Imedika

Karlovački koncert posljednji je u nizu ove godine u lijepoj našoj a ponovo se vraća za Valentinovo kad će nastupiti u splitskoj Spaladium Areni!

Njegovim obožavateljima nije problem prevaliti i kilometre samo da ga vide i dožive što se moglo vidjeti po brojnim registracijama iz ostalih hrvatskih gradova.

Žene koje čine dominantni dio njegove publike i na pragu četrdesete obara svojom karizmom i magnetizmom.

Osim što uspješno odolijeva vremenu, odolijeva i ostalim ženama jer nam je odgovorio ”našao sam ženu za sva vremena”.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/joksimovic/*{/rokbox}

Ples