KABA

Prijavite se na 1. Bal vjenčanja u Karlovcu

KARLOVAC – Prvi po redu Bal vjenčanja bit će održan od 21. do 22. siječnja 2012. u prostorima restorana Kristal u Karlovcu.

Cilj ove manifestacije, kažu organizatori, je promocija izlagača grada Karlovca i Karlovačke županije na višoj razini, ali i organizacija kulturnog događaja u samom gradu. Brojni izlagači svoje će ideje prezentirati na drugačiji i kreativniji način, dajući posjetiteljima priliku da njihove djelatnosti dožive iz prve ruke. Budućim mladencima biti će omogućene degustacije slastica, probna fotografiranja, snimanja, šminkanja i manikure te prezentacije svečanih i vjenčanih frizura, haljina i dodataka.

Mišljenja su da treba promovirati Karlovačke obrtnike, poduzetnike, vlasnike smještajnih prostora i obiteljskih gospodarstava, dokazati Karlovčanima da jednaku kvalitetu usluga mogu pronaći i u svom gradu, te privući potencijalne turiste u Karlovac.

Ono što će Bal Vjenčanja razlikovati od ostalih manifestacija zasigurno će biti drugačiji pristup koji će rezultirati većim zadovoljstvom izlagača i posjetitelja.

Ulaz na sami bal biti će besplatan , dok će ulaznice za reviju imati simbolični iznos koji će biti doniran u humanitarne svrhe.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane izlagače koji se još nisu prijavili da se jave na 047/645-888 ili info@restoran-kristal.com

Ples