KABA

Jozo Škrtić novi predsjednik Športskog saveza invalida

KARLOVAC – Jura Škrtić novi je predsjednik Športskog Saveza invalida Karlovačke županije. Odlučeno je to jučer na izbornoj skupštini na kojoj je također izabran i novi tajnik – Mirsad Bećirović.

Športski Savez okuplja osam sportskih klubova. To su Judo Klub slijepih Labrador, Streljački klub invalidnih osoba Duga Resa, Atletski klub osoba s invaliditetom Karlovac, Ženski kuglački klub slijepih Ogulinka, Športsko društvo slijepih “4 rijeke” Karlovac, Udruga za šport i rekreaciju tjelesnih invalida, Sportsko društvo slijepih Karlovac, Stolnoteniski Klub invalida Karlovac.

Na prijedlog novog tajnika Bećirovića, prvi korak bit će moderniziranje rada Saveza te izrada internetskih stranica, gdje će biti predstavljene sve pravne osobe Saveza kako bi se osigrala transparentnost u radu, te kako bi se javnosti i institucijama omogućilo da prate rad, aktivnosti i rezultate sportaša s invaliditetom.

Na skupštini je dugogodišnji sportaš i sportski djelatnik Ljuban Basara dobio priznanje Športskog Saveza Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije.