skrtic_branko

  • January 10, 2012
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Nogometaši Karlovca u 11 sati putuju u Pulu gdje će u narednih 14 dana odrađivati pripreme za nastavak nogometnog prvenstva. Ono za Karlovac počinje 18. veljače gostovanjem u Splitu protiv istoimene momčadi. Jučer su pod vodstvom novog trenera Krešimira Ganjta otpočele pripreme a na pomoćni tereni istrčalo je 26 igrača Karlovca.

Novi direktor NK Karlovca Branko Škrtić uvjeren je kako je velika razlika između onoga što je u klubu bilo do sada i kako je od nedavno. Uprava kluba najavljuje najtransparentniji rad, a za njega se zalaže i prvi čovjek Karlovca Damir Jelić, potvrđuje direktor Škrtić.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/skrtic_1.mp3}

Otvorenost u radu zahtjeva i njemačka tvrtka koja će uglagati u klub. Želi se uvjeriti u ozbljinost kluba, njegovo vodstvo i ukupan rad, a prioritet će biti rad sa omladinskim pogonom. Želja je da za dvije do tri godine u klubu bude desetak igrača iz Karlovca. U radu bi trebao svojim iskustvom pomoći i novi sportski direktor Zoran Rodić, najavljuje Škrtić.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/skrtic_2.mp3}

Novom vodstvu kluba uspješan rad žele svi ljubitelji nogometa u Karlovcu, a posebice i navijačka skupina Gademz! koja je i jučer pratila prvi trening Karlovca.