KABA

Bal vjenčanja za vikend u Karlovcu; novac s modne revije Dječjem domu

KARLOVAC – Prvi karlovački Bal vjenčanja za vikend će biti održan u restoranu Kristal u Karlovcu. Bal vjenčanja na kojem će se predstaviti pedesetak izlagača koji su svojom djelatnošću vezani uz organizaciju vjenčanja za posjetitelje će biti otvoren u subotu i nedjelju od 10 do 21 sat, a cilj manifestacije je promocija Karlovca i Karlovačke županije, kazala je Petra Bakin iz restorana Kristal, koji su uz Intui cvjetni art jedni od organizatora bala.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/bal_1.mp3}

Ulaz na Bal vjenčanja je besplatan, no ulaz na modne revije koje će biti u subotu od 19 i u nedjelju od 18 sati naplaćivat će se 10 kuna. Sva sredstva prikupljena od ulaznica bit će donirana Dječjem domu Vladimir Nazor, koji će novac iskoristiti za kupnju novog vozila. Za novo vozilo, ispričala je ravnateljica Doma Maja Vučinić Knežević, potrebno im je još 10 tisuća kuna.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/bal_2.mp3}

Reviju će voditi poznata Karlovčanka Daniela Trbović, a uz brojne goste iznenađenja nastupit će i djeca iz Dječjeg doma, koje je fotografkinja Iva Lulić fotografirala kao Vile i vilenjake u izložbi fotografija udruge Artus.

bal_vjencanja_2