KABA

Predstavljene dvije brošure

KARLOVAC – Zamjenica gradonačelnika Marina Kolaković prije podne je, zajedno sa suradnicima iz Upravnog odjela za poduzetništvo i poljoprivredu, predstavila dvije brošure – “Vodič za investitore” i “Karlovac grad susreta”.

U Vodiču za investitore ukratko je opisan Karlovac, iznijeti su osnovni podaci o njegovoj prometnoj povezanosti, gospodarstvu, kulturnim i obrazovnim ustanovama te komunalnoj i gospodarskoj infrastrukturi. Potencijalni investitori će, listajući brošuru, doznati i o uvjetima poslovanja, raspoloživim resursima za realizaciju ulagačkih projekata, zemljištima za moguću gradnju te o gospodarskim zonama. Priručnik je ukratko predstavila zamjenica gradonačelnika Marina Kolaković.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/prirucnik_1.mp3}

Vodič za investitore je osim na hrvatskom, tiskan i na engleskom jeziku a distribuirat će ga Grad, Turistička zajednica te druge institucije a bit će dostupan i putem interneta.

Brošura Karlovac grad susreta uz tekstove Gorana Majetića i mnoštvo fotografija daje informacije o povijesti grada na četiri rijeke, njegovoj kulturi, znamenitostima i prirodnim ljepotama, kulturnim i drugim događanjima kroz godinu. Tiskan je u više tisuća primjeraka na hrvatskom i engleskom jeziku. To nije klasični turistički vodič nego brošura koja govori o imidžu Karlovca, kazala je Kolaković.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/prirucnik_2.mp3}

Brošura će također biti dostupna kroz Turističku zajednicu, hotele, restorane i sve druge objekte i institucije koje mogu pomoći u predstavljanju grada. I Vodič za investitore kao i brošura Karlovac grad susreta dodatno će se tiskati bude li za to potrebe.