vjenc_tisk

KARLOVAC – Braniteljska zadruga Fokus priređuje u subotu i nedjelju treći po redu Sajam vjenčanja. Grad Karlovac u tome je suorganizator.

Novinari su danas doznali kako je sve pripremljeno za tu manifestaciju koja će u subotu i nedjelju trajati od 10 do 20 sati i na kojoj će sudjelovati ponuditelji usluga kod organiziranja vjenčanja. Milorad Duduković iz Braniteljske zdruge Fokus kazao je kako će se sajam održati u Sportskoj dvorani škole u Grabriku na površini većoj od tisuću četvornih metara. Svi ponuđeni izložbeni prostori su popunjeni.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/vjencanje_1.mp3}

Na sajmu će biti predstavljeno sve što treba za jednu svadbenu svečanost. Izlagat će prodavači vjenčanica i restorani koji nude usluge organizacije, cvjećari, zlatari, dekorateri i glazbeni sastavi.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/vjencanje_2.mp3}

Po onome što nudi, sajam vjenčanja ove će godine biti najveći. Organizator je tako nabavio tapison za parket izložbene dvorane površine od 1.200 četvornih metara.

Uime Grada Karlovca suorganizatora Sajma vjenčanja, Andreja Barberić je podsjetila na do sada dva održana koji su bili u manjim prostorima. Prvi je bio u restoranu Kristal, a naredne godine je, radi povećanog zanimanja, održan u Zorin domu.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/vjencanje_3.mp3}

Sajam vjenčanja jedan je u nizu sajmova u gradu i on je dobrodošao Karlovcu, kazala je Barberić. Prvenstveno zbog činjenice da se mnogi obrtnici i trgovci mogu besplatno ili uz minimalne troškove predstaviti u najboljem mogućem svjetlu. Istodobrno, posjetitelji mogu na jednom mjestu pronaći potrebne proizvode i usluge. Tako će u subotu i u nedjelju na sajmu biti popusta kod kupnje, tombola s vrijednim darovima, nagradnih igara i drugih iznenađenja. Budući mladenci već ovoga vikenda mogu uštedjeti, zato neka posjete Sajam vjenčanja.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/vjencanje_4.mp3}

Službeno otvorenje ovogodišnjeg Sajma vjenčanja bit će u subotu, 4. veljače u 10 sati. Tradicionalno, oba dana priređivat će se i modne revije a za one buduće bračne parove nevješte u plesu bit će organizirana i plesna škola.