KABA

KAbina s vama i u veljači

KARLOVAC – Književno-glazbene večeri u okviru projekta KAbina nastavljaju se i u veljači, kao i do sada, svakoga ponedjeljka od 20 sati, i to naizmjence na dvije lokacije – Mods Caffeu u Radićevoj ulici i Edisonu. Osim lokalnih književnika, glazbenika i ostalih kreativaca, karlovačku publiku očekuju nastupi umjetnika iz drugih hrvatskih gradova.

Tako će sljedećeg ponedjeljka, 6. veljače, u Mods Caffeu književna gošća biti Riječanka Tea Tulić, a u glazbenom dijelu večeri predstavit će se Dream Season Duo iz Karlovca.

13. veljače KAbina seli u Edison, gdje će publiku zabavljati bend Hari & Fat Sons iz Siska, što će svojim foto-aparatom zabilježiti karlovačka fotografkinja Sabina Brlečić.

20. veljače u Mods Caffeu gostuju književnik Igor Jurilj iz Krnjaka i mladi križevački kantautor Luka Belani.

27. veljače u Edisonu karlovačkoj publici predstavit će se bend Big Strip Gorila iz Zagreba i likovni umjetnik Josip Dujmović iz Karlovca, koji će prikazati posebnu tehniku ulične umjetnosti – stencil art.

Posljednjeg dana u mjesecu, 29. veljače, također u Edisonu, na redu je specijalno izdanje Kabine zanimljivog naziva “Besmisleni dan”. Organizatori napominju da će ovaj datum obilježiti uz “pomaknuti program”, o kojem će pravodobno obavijestiti javnost.

Ulaz na sve večeri Kabine i dalje je besplatan.