kaba_tur_1

  • February 2, 2012
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Malonogometni sastav Intersporta pobjednik je 43. turnira “KaBa 2012” u seniorskoj konkurenciji. Zagrepčani su time osvojili dvostruku krunu jer su prvaci i u veteranskoj konkurenciji. Za prvo mjesto sinoć su dobili pehar kojega je uručio direktor Mladosti Dragutin Mikša te novčanu nagradu od 20 tisuća kuna koju je predao Marijan Bakić predstavnik Karlovačke banke.

Intersport je sinoć u dvorani na Rakovcu najprije u polufinalu sa 5:1 pobijedio Caffe bar Dobermann, a potom u finalu riječki Marcomatic sa 5:0.

Dejan Borojević predstavnik tvrtke Intersport nakon završetka utakmica bio je izuzetno zadovoljan zbog osvajanja dvostruke krune ovog turnira. Ta je momčad i na turniru u Velikoj Gorici također bila dvostruki pobjednik.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/borojevic_1.mp3}

Pobjednički sastav 43. turnira u malom nogometu “KaBa 2012” ima i najboljeg igrača turnira Koraba Morinu, najboljeg strijelca Dinu Kovača i najboljeg vratara Marija Jozića. Nagradu za fair-play “Milan Stilinović – Miško” osvojila je karlovačka momčad Slatki centar.

Treće mjesto na turniru pripalo je sastavu Caffe bar Doberman koji je sa 3:2 pobijedio petrinjski City kebab Drvo štit.

 

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/kaba_tur/*{/rokbox}