KABA

Ove godine do Poljske

KARLOVAC – Razvijanje i promicanje rekreativnog biciklizma i biciklističkog sporta, rekreacije i ekologije, organizacija biciklijada za građane i zajedničke vožnje članova kluba i prijatelja vikendom po karlovačkom području ali i širom županije pa i dalje s ciljem pronalaženja novih biciklističkih staza, glavne su aktivnosti Sportsko-rekreacijskog kluba „Pedala laganini”. Njegovi članovi održali su redovitu godišnju Skupštinu na kojoj je bilo riječi o aktivnostima u prošloj godini te planovima u 2012.

Predsjednik Kluba Vlado Latković naznačio je kako su članovi u prošloj godini sudjelovali na sedamdesetak biciklističkih vožnji s oko 5.500 prijeđenih kilometara. Prosječno je u svakoj vožnji bilo 25 članova, rekao je Latković i pobrojao najvažnije. Prva biciklistička vožnja svake godine je takozvana proljetna biciklijada, potom je uslijedila vožnja uz blagdan Tijelova, pa 4. po redu biciklistički maraton Putovima 110. brigade HV. Po prvi puta lani je održana biciklijada u prigodi rođendana grada Karlovca, a potom je priređena i druga po redu Biciklijada Karlovačke županije.

Imedika

Tajnik Sportsko rekreacijskog kluba Pedala laganini Želimir Grbić upoznao je članove skupštine s planom aktiuvnosti u ovoj godini. Među ostalim vožnjama, u planu je i odlazak biciklima u Poljsku u vrijeme Europskog prvenstva u nogometu.

Na kraju skupštine zaslužnim članovima i prijateljima te sponzorima i donatorima kluba predane su zahvalnice.

lagani_2

lagani_3

Ples