KABA

Damir Jelić kandidat za predsjednika karlovačkog HDZ-a

KARLOVAC – Damir Jelić, karlovački gradonačelnik, ali i još uvijek aktualni predsjednik Gradskog odbora HDZ-a kandidirat će se za ovu poziciju na predstojećim izborima. Svoju je kandidaturu objavio nakon jučerašnje sjednice gradskog odbora.

Izbori će biti održani 17.ožujka, na kojima će se birati i 36 predsjednika temeljnih odbora, njihovi izvršni odbori i izaslanici za gradsku skupštinu. Broj izaslanika je ostao nepromijenjen u odnosu na prošle izbore. U ovom trenutku Jelić nema protukandidata.
Jelić je istkanuo kako se za svoju kandidaturu odlučio nakon razgovora s fundamentom stranke, a za samu valjanost kandidature je potrebna podrška 20 izaslanika na gradskoj izbornoj skupštini.

Gradonačelnik Jelić komentirao je i svoj odnos s Brankom Vukelićem, za koji kaže da je vrlo korektan i prijateljski, u čemu vidi veliku pobjedu HDZ-a.

– Velika korektnost je ono što krasi karlovački HDZ, naglasio je Jelić još jednom napomenuvši ako uspije odnijeti pobjedu na izborima za predsjednika gradskog odbora da će se i dalje kao i do sada boriti za boljitak grada Karlovca.