KABA

Stožer zimske službe zadovoljan dosadašnjim radom

KARLOVAC – Snijeg je i danas otežavao promet na karlovačkim prometnicama, no veći problem od snijega Zimskoj službi predstavljaju konstatne izrazito niske temperature koje onemogućuju djelovanje soli i tako uzrokuju skliske kolnike. Ipak, u Stožeru zimske službe svoj rad u proteklih nekoliko dana ocjenuju uspješnim, izvjestio je predsjednik Stožera Miloš Đanković.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/zimska_1.mp3}

Većih problema na prometnicama nije zabilježila ni policija, ispričao je Saša Lenard iz PU karlovačke te ujedno uputio nekoliko savjeta vozačima.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/zimska_2.mp3}

Pročelnik gradskog Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo Nikola Rogoz zahvalio je djelatnicima gradskih tvrtki Zelenilo i Čistoća, PU karlovačke, Županijske uprave za ceste i tvrtke Ceste Karlovac, koji sačinjavaju Stožer zimske službe, na dobro odrađenom poslu. Naglasio je da su vremenske nepogode za sada prošle bez većih pritužbi s terena, a građanima se ujedno ispričao za sve manje propuste. Ujedno je apelirao na sve predstavnike stanara u stambenim zgradama da organiziraju raspored čišćenja snijega pred ulazima. Ipak, u komunalnom redarstvu kažu da su angažmanom građana zadovoljni, te da do sada nisu napisali niti jednu kaznu.