KABA

Rock koncert pod maskama uz Tešku industriju i Keops

KARLOVAC – Uskoro počinju maskenbalski dani, dolazi vrijeme karnevala i ludih noćnih zabava pod najrazličitijim maskama. Navucite nove i skinite stare maske, prikažite svoj izbor i kažite – tko se skriva iza koga? A jedan od najboljih izbora za pokazati svoje maske i karnevalske kreacije je popularni karlovački klub Edison. Tamo će 18. veljače 2012. s početkom u 22 sata biti organizirana velika karnevalska rock noć. Tako će ove godine i Karlovčani (kao i svi oni koji se nađu Karlovcu tog vikenda) moći uživati umaskenbalskom ugođaju.

U večer pod maskama će vas uvesti mladi pop rock sastav iz Rijeke, grupa Keops koja će vas rasplesati uz domaće i strane hitove, a nakon njih uz zvuke pjesme ‘Život je maskenbal’ večer će dodatno začiniti i glazbeno upotpuniti legendarna Teška industrija. Bit će to večer dobrog provoda i odličnog štimunga kao i prigoda da Karlovčani čuju i nove pjesme sa njihovog aktualnog albuma ‘Bili smo raja’ kojeg trenutno promoviraju po Hrvatskoj i regiji. Cijena ulaznice je u pretprodaji (u samom Klubu Edison) 40 kn, na dan koncerta 50 kn.

Nabacite masku da vidimo tko ste i tako zakrabuljeni, zakrinkani, zamaškarani dođite se vrhunski zabaviti u karlovački klub Edison! Potrudite se biti najbolji, jer smo za najmaštovitiju, najotkačeniju, najbolju karnevalsku kreaciju pripremili iznenađenje!