KABA

Odgođen koncert Nine Badrić!

KARLOVAC – Koncert povodom Valentinova na kojem je u utorak 14. veljače 2012. u Domu OSRH Zrinski trebala nastupiti Nina Badrić s pratećim bendom odgođen je za 13. travnja. Koncert je odgođen zbog tehničkih problema uzrokovanih snježnim nevermenom koje je proteklih dana vladalo na području Karlovca, a koje je u velikoj mjeri otežalo i redoviti tijek pretprodaje ulaznica – javljaju organizatori.

-Ove vremenske nepogode i zima nikome ne idu u prilog i na žalost odgodili smo koncert za četvrti mjesec, u suradnji sa organizatorom koncerta koji je zaista učinio sve da se koncert održi, ali nažalost snijeg i led učinili su svoje. Užasno mi je žao što sutra nećemo biti skupa za Valentinovo, ali znam da ćemo u travnju napraviti prekrasan koncert i da ćemo tada stvarno moja publika i ja zajedničkim snagama “razvaliti” dvoranu – poručila je karlovačkoj publici Nina Badrić.

Svi koji su kupili ulaznice za koncert ili su ih osvojili u nagradnim igrama mogu ih zadržati jer će vrijediti za novi termin koncerta, 13. travnja u Domu OSRH Zrinski u 20 sati.

Ukoliko bude zainteresiranih za povrat ulaznica mogu se javiti na pretprodajna mjesta gdje su ulaznice kupili, putem kojih će im organizator izvršiti povrat novca.