Vladimir Vozny više nije pravaš!

KARLOVAC – Vladimir Vozny, član Hrvatske stranke prava danas je novinarima kazao kako je dao ostavku na sve svoje funkcije u stranci. To znači da više nije član Predsjedništva niti član Glavnog stana HSP-a. Ne vidi da se više demokratskim putom može doći do kvalitetnijeg rada u toj stranci.

Vozny je pojasnio kako se HSP između Krlovca i Zagreba vodio autokratski imeđu tri osobe – aktualnog predsjednika Danijela Srba, počasnog Ante Đapića te predsjednice Podružnice HSP-a Karlovačke županije Bernardice Topolnjak Halapa. Upravo ova posljednja osoba i događaji oko nje vezani uz njezinu lažnu diplomu ekonomskog fakulteta bili su dodatni razlog za odstupanje, kazao je Vozny.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/vozny_1.mp3}

Vozny je nakon saznanja o lažnoj diplomi predložio predsjednici Podružnice HSP-a Karlovačke županije Topolnjak Halapa da iz moralnih razloga podnese ostavku na to mjesto. No, ona je i dalje uporno tvrdila kako su o njenoj diplomi u javnosti iznesene laži, iako je već dobila otkaz kao županijska pročelnica upravo zbog krivotvorene diplome o visokoj stručnoj spremi. To dokazuje kako predsjednica nema moralne kvalitete ali niti osjećaja za stranku i članove koji su je podržavali.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/vozny_2.mp3}

Vladimir Vozny za sada se neće priključiti niti jednoj stranci s pravaškim predznakom, već ostaje nezavisan vijećnik u županijskoj skupštini.